Loading... Please wait...

Our Newsletter


PLASAREA COMENZII

Sunt nou, ce trebuie sa fac pentru a cumpara?

 1. In primul rand trebuie sa va creeati un cont de utilizator urmand linkul Inregistrare sau va autentificati, in cazul in care aveti un cont deja creat la noi, urmand linkul Logare client . La inregistrarea pe situl nostru, dupa ce ati urmat toti pasii, veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii.
Pentru a va inregistra cont pe situl nostru este necesar sa completati cnp, serie si nr buletin, date strict confidentiale pe care nu le vom folosi in niciun alt scop decat pentru a putea completa factura fiscala.
 
2. In acest moment sunteti inregistrat, puteti intra in cont, selectati produsul pe care doriti sa il achizitionati, apoi adaugati produsul in cosul de cumparaturi, apasand butonul Add to cart.
 
3. Acest pas se poate repeta pana cand toate produsele pe care doriti sa le achizitionati se afla in Shopping cart (cosul dvs de cumparaturi). Stocurile noastre sunt vizibile clientilor, si va puteti orienta in functie de ele pentru a nu comanda o cantitate mai mare decat avem disponibila.
 
4. Daca sunteti gata sa finalizati comanda, va rugam sa apasati butonul Checkout. Veti confirma informatiile referitoare la adresa de livrare si la modalitatea de plata . In cazul in care doriti ca sa modificati adresa de livrare puteti introduce noua adresa.
 
5. Campul Comentarii se va completa doar daca aveti observatii sau informatii noi legate de comanda pe care doriti sa le adaugati, altfel acest camp va ramane necompletat. Puteti specifica o culoare dorita, in cazul in care poza de prezentare a produsului, este generica. Fiecare produs va fi numerotat, astfel incat alegerea culorii sa fie mai simpla.
 
6. Se va bifa casuta Termeni si Conditii de cumparare. Acest lucru inseamna ca sunteti de acord cu Termenii de utilizare ai acestui site.
 
7. Veti primi un  e-mailul de confirmare a comenzii imediat dupa plasarea cu succes a acesteia.