Loading... Please wait...

Our Newsletter


LIVRARE/ RETUR

Livrare La cumpararea de produse din magazinul nostru, trebuie sa luati in considerare costul taxelor postale care include si cheltuieli de ambalaj si ramburs.

Comanda minima este de 30 ron (suma produselor comandate, fara taxa de transport)

MODALITATI DE TRIMITERE

1. Coletul postal simplu costa incepand cu 13 ron/colet, in functie de greutatea si valoarea acestuia crescand si costul transportului,  coletul ajunge in 2-3 zile lucratoare de la data expedierii. Expedierea se poate face cel mai devreme in aceeasi zi cu plasarea comenzii, sau in cel tarziu 3 zile lucratoare, atunci cand volumul comenzilor este mare. In momentul expedierii veti primi automat un e-mail ce va anunta acest lucru. Ulterior, veti primi la cutia postala un aviz cu care trebuie sa va prezentati la oficiul postal mentionat acolo, cu buletinul si banii pentru a ridica coletul.

Totusi sunt cazuri cand acel aviz se pierde si nu sunteti anuntat. Este recomandat sa va prezentati la oficiul postal de care apartineti dupa cele 3 zile si sa intrebati de colet, sau puteti telefona la oficiu sa intrebati. Numar de telefon al oficiului postal gasiti pe www.posta-romana.ro

2. Coletul prioripost costa incepand cu 18 ron, ajunge la destinatar in termen de 48h maxim.

Un  avantaj al Prioripost este ca se poate urmari pe internet statusul trimiterii.

3. Colet prin curier costa incepand de la 23 lei, in functie de greutate, valoare ramburs, si localitatea de destinatie, si ajunge la destinatie in termen de 24h, la orice adresa. La primirea coletelor prin curier, adresa nu trebuie neaparat sa fie cea de pe cartea de identitate, ci livrarea se poate face la orice adresa, incluziv in ziua de sambata.

 

Coletele neridicate dintr-un motiv sau altul vor fi marcate corespunzator in baza de date, cumparatorii nemaiputand primi comenzi fara plata in avans a transportului  comenzii anterioare.

Pentru agentii economici

Daca doriti factura fiscala pe firma, trebuie sa ne trimiteti pe e-mail imediat dupa comanda, sau in nota speciala din cadrul formularului de comanda, toate datele necesare emiterii facturii fiscale (nume firma, Cui, j, cont, banca, adresa), iar noi vom include factura in colet.

Pentru orice informatie suplimentara va stam la dispozitie pe e-mail la favoritmagazin@yahoo.com sau telefon 0723746535